joi, 17 februarie 2011

Reclama 'Creata special pentru pisica ta castrata'

Imi tot sta pe creier de 2 zile reclama aia noua (sau mai putin noua) cu pisoiul castrat.
Fratele meu, pana aici s-a ajuns?

Ma uit la tv azi. Ceva concurs de fotomodele..de la 16 pana pe la 25. 25 cea mai batrana, adica. Na. fatuca de 16 ani rasfatata si deloc obisnuita sa faca curat.
Asta-i de inteles..ce nu era de inteles erau hulpavele alea capre de peste 20 de ani care sareau pe pitica cu gura mai ceva ca vipera pe arici. sau invers.
Cata dovada de maturitate.
Ce dracu' de emisiune mai e si asta?
mda...ghici cine apare in peisaj..Botezatu'..dap, exact, precis, certo.
Casc. Le duce sa faca poze intr-o macelarie. Numa ca macelaria desi avea patrupede ca vedete atarnate si pe post de bara de club senzual, era situata taman in cea mai mare crescatorie de struti din Europa. Mda...parca in Romania. Mda. Doar tre' sa ia bani Botezatu' si de la aia..ca daca poate, de ce sa nu?
Sexy...cul, fashion, comercial..fiecare zana isi ia premiu la categorie.

Schimb canalu'. Nu ma intrebati cm se chema emisiunea. Era varul sandel ca invitat special. Atat de secial incat la fiecare 2 minute prezentatorul il taxa pentru faptul ca de nush cate ori refuzase sa vina la emisiune. Am spus Vrul Sandel?...pardon, era Varu' sandel.
Da' macar o zis bancuri faine. Am ras. Era sa cad din pat (asta vis-avis de visele erotice a lui Mihai).

Unu' o fost ceva de genu ca Botezatu' are ambele blonde insarcinate. Ma rog, cica inca nu-i sigur. Ca una o anuntat vestea, alta o sarit ca are gretur inaintea ei. In fine...il intreaba si habaucu' de moderator pe varu' sandel ca ce are de comentat la vestea asta..la care umilu' om ce sa zica...'Apai ce pot io sa comentez, ca nu ajung la nasu' lui blondele lui nici daca ma urc pe tocuri!'..rade ..apoi iar: 'macar cei doi copii or sa aiba un avantaj. si Botezatu' ca am auzit a e cam zgarciti. Or sa se nasca gata botezati!'
rade. rad si eu.
parca parca iar era sa cad din pat.

Si auzi ma acolo'..mancare special creata pentru pisici castrate.
Azi maine apare reclama special creata pentru pisicile necastrate, depresive.
Ca sa pregateaca terenu' la reclama aia care sa penetreze din urma piata: - 'pisica ta e nefericita?avem noi solutia-castreaz-o!'

Mare mai e gradina Domnului...si in mare rahat mai suntem daca inghitim asa ceva!
Deci, eu propun sa nu mai cumparam produse gen 'special create pentru pisica ta castrata'. sa cerem reclame inteligente. si nu care sa ne insulte inteligenta.

Ca le poti zice orice, atata timp cat se vinde...frate, tu esti fraier si ei sunt cul.
Mda, noapte buna.

Un comentariu: