marți, 8 octombrie 2013

Gaselnita de ultima ora - medicamente mai ieftine pentru PARLAMENTARI

Tocmai am avut bucuria sa aflu ultima gaselnita parlamentara : medicamente mai ieftine pentru parlamentari, ca lege scrisa negru pe alb.

Fi-v-ar voua rusine de hoti inumani !!
Nu va e rusine ca batranii tarii noastre stau la coada si ingheata in fiecare luna la usa farmaciilor pentru a prinde retete compensate justificate????????

Nu va e macar mila de sufletele astea care in luna in care nu prind retete compensate mananca paine cu mustar si opresc caloriferele ca sa-si permita medicamentatia batranetilor???

Fi-v-ar voua rusine sa va fie de incompetenti care nu sunteti in stare sa aduceti nici macar un plus tarii noastre, dar pretentii scoateti zilnic si de mai multe ori pe zi.

E strigator la cer, nemernicilor. Caci asta sunteti. Niste nemernici nesatui si impertinenti. Nu stiti ce inseamna nici macar bunul simt, daramite cinstea si valoarea si verticalitatea unui caracter uman!
Dezumanizatilor si hiene ce sunteti!

Noi, ceilalti salariati, cand dorim o marire de salariu trebuie sa o JUSTIFICAM amanuntit! Si e si normal sa fie asa, nu?
Fi-v-ar voua rusine de lichele si secaturi ce sunteti!

Ce ati facut voi pentru tara asta in afara de a fura si a strica si ce nu era stricat deja??????
Nic, nada, niente!! Asta ati facut.Si ca tot mi-am amintit ca azi am aflat cum ca WOWSHIT a avut un rating imens zilele trecute - fi-v-ar voua rusine de CRETINOSTIRISTI si CRETINOREPORTERi ce sunteti azi si maine! Ce promovati, mai? Rahaturile din buzile personale ale vedetelor de carton???
Sa va fie rusine ca indrazniti sa aveti pretentii de jurnalisti!
Ce a devenit DIVERTISMENTUL in tara asta, mai ingratilor? - batjocura si lalaiala mai ceva ca Tanti Tanta la Constanta!! Cum educati voi prin televizor tineretul viitorului? Jos cu voi, prostituati de rating ce sunteti!
Sa se puna CENZURA pe incultura si pe instigarea la incultura!

Dragii mei, e strigator la cer modul in care suntem injositi de cei de la conducerea tarii si de cei de pe sticla! Nu va e rusine ca faceti rating la astfel de oameni si ca le permiteti sa va insulte inteligenta in ultimul hal?????


Cum,mai, medicamente cu pret redus, pentru cine, mai??? Pentru cainii de parlamentari??


Huoooo!!


Romania, trezeste-te!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu